Aanbieding!

Goed Goan!

 23,95  10,00

Portretten, verhalen, gerechten en vooral veel foto’s van karakteristieke ondernemers en markante inwoners van Epe.

‘Goed Goan!’ Het is een van oorsprong Twentse groet, maar inmiddels volledig ingeburgerd in Epe. Vandaar dat het ook de titel is van een bijzonder boek over Epe, gemaakt door Jan Stenvert en Bert Hanekamp. ‘Goed Goan’ staat boordevol verhalen over markante en ondernemende Epenaren.

Wat hebben de volgende mensen met elkaar gemeen? Erwin van Andel, Richard en Joyce Barnhoorn, Michiel Buis, Kedo Buitenkamp, Marcel Commandeur, Peter Dalhuisen, Nico en Klarie Fernhout, Sjacco Gerritsen, Gert en Anita Hennekes, Henk en Cynthia Huiskamp, Christine en Marieke Hullegie, Marco Jurriëns, Huyb Klooster, Jan en Heidi Nijman, Willem van Putten, Henk en Dirkje van Schoonhoven, Kees van Uden en Anton Waaijenberg?

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1659

Beschrijving

Ze werken allemaal in Epe en helpen u als u iets nodig heeft. U komt er misschien wel wekelijks of zelfs elke dag. Want het zijn allemaal ondernemers. In het rijk geïllustreerde boek ‘Goed Goan’ vertellen ze boeiend over hun zaak, de geschiedenis daarvan en zichzelf. En presenteren ze hun favoriete recept of belangrijkste hobby.

Bert Hanekamp en Jan Stenvert portretteerden ze in mooie bewoordingen en markante beelden en wisselden deze verhalen af met interviews met vier andere opmerkelijke plaatsgenoten: Dries Dekker, Jaap Kanis, Gerrit van Vemde en Marleen Westerink. Aangevuld met schitterende foto’s van wild, natuur en Epe van nu afgezet tegen Epe van vroeger, is een prachtig boek ontstaan dat even lezens- als bezienswaardig is. Op de website epernet.nl zijn geweldige verhalen te zien en te lezen over de totstandkoming van dit boek: ‘The making of’.

‘Een hartstikke leuk boek! Een aanrader voor iedere Epenaar of iedereen die Epe een warm hart toedraagt.’
Jaap Broer, Epe

Gebonden (hardcover), 120 pagina’s
ISBN: 9789491826115