Kranten
Onze kranten kennen een groot bereik in diverse regio’s. Hetzelfde geldt voor onze specials. Er is altijd wel een uitgave bij die op uw lijf is geschreven. En zo niet? Dan kunnen wij die desgewenst speciaal voor u maken. Onze kranten hebben dankzij de thematische aanpak een hoge attentiewaarde en sterke bewaarfunctie. Bovendien blijkt uit onderzoek dat elke krant door meerdere personen wordt gelezen. Klik hier voor advertentie-informatie.

Net als bij de tijdschriften maken we bij de kranten eveneens eigen uitgaven en uitgaven in opdracht van andere partijen. Onze eigen krant is de Veluwe Actief-Krant, die 10x per jaar verschijnt. Voorbeelden van kranten in opdracht zijn een krant voor de tennisverenigingen in Apeldoorn, een biljartkrant voor de Nederlandse Biljartbond, het Kulturhus Oene, de Koekoek, enzovoort. U vindt op deze website een aantal voorbeelden.

Ook hier geldt: Maatwerk? Dat is standaard!

Wilt u samen met ons uw eigen krant – op papier of digitaal – uitbrengen? Bel onze media-adviseurs op 0578 – 629 061 of vul het contactformulier in.

Adverteren of samen met ons uw eigen krant uitbrengen? Bel onze media-adviseurs op 0578 – 629 061 of vul het contactformulier in. De Veluwe Actief-Krant gemist? Klik hier voor de afhaaladressen.