Bekentenissen van een Rokkenjager

 17,95

Niemand weet hoe hij met seks moet of mag omgaan. Iedereen moddert maar wat aan als het op seks aankomt. Elk op zijn eigen beperkte, kortzichtige manier. Filip Laurent, psycholoog en hoofdpersoon van Bekentenissen van een Rokkenjager had zich voorgenomen proefondervindelijk uit te zoeken hoe je op de meest bevredigende manier aan verantwoorde seks kan geraken, zonder elke dag ‘biefstuk’ te moeten eten.

Hij wijdde er zijn hele leven aan en heeft daar niet één dag spijt van gehad. Wie wil weten wat Filip Laurent tijdens zijn 50 jaar lange ‘carrière’ als rokkenjager allemaal aan de weet is gekomen en meemaakte, moet dit boek zeker lezen.

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1630

Beschrijving

Felix Sperans (Molenbeek-Wersbeek, 3 januari 1944) is een Belgisch auteur en kunstschilder, die meer dan 25 boeken heeft geschreven. Met ‘Bekentenissen van een Rokkenjager’ maakt hij een uitstapje naar de erotische literatuur. Gebleven zijn Sperans’ formele, klare en soms licht ironische schrijfstijl, waardoor ook dit boek, hoe afwijkend ook qua thematiek, weer veel van zijn lezers zal aanspreken.

Reinhilde Nees leest de boeken van Felix Sperans graag. Zij schreef: ‘Sinds ik … Felix Sperans heb leren ontdekken, word ik gewoon gezogen naar zijn boeken en naar wie hij is… Ook over het feit hoe openhartig hij is en eerlijk en onomwonden over zichzelf en zijn verleden schrijft. Mij raakt het ook hoe kwetsbaar hij zich telkens weer opstelt. Ik neem hier mijn hoedje voor af!… Je moet het maar doen! Dankjewel Felix!’

De verschillende malen bekroonde Vlaamse auteur Kristien Hemmerechts zegt over het werk van Felix Sperans: ‘Het biedt iets wat ik in ‘echte’ literatuur vaak mis. Hier is iemand aan het woord die weet waarover hij het heeft en het in ongekunstelde, heldere zinnen neerzet.’

Prijs: € 17,95
ISBN: 9789491826276
Paperback, 212 pagina’s

Zie ook de website
https://sites.google.com/view/felix-sperans