Tijdschriften
Uitgeverij Gelderland heeft veel ervaring in het uitgeven van tijdschriften. Oprichter Ton Brands werkte al sinds de jaren ’80 in een uitgeverij, voordat hij in 1991 zijn eigen bedrijf startte.

Naast het eigen vaktijdschrift Inside Information geeft Uitgeverij Gelderland specials uit voor zowel landelijke als regionale opdrachtgevers. Voorbeelden zijn de presentatiegidsen voor sportverenigingen (o.a. SV Epe, EZC), wedstrijdmagazines (o.a. Ajax-Panathinaikos) en tijdschriften als The Weddingplanner (branche-organisatie voor weddingplanners) en de Gebruikshond (branche-organisatie voor gebruikshondensportverenigingen).

Bovendien publiceren we relatiemagazines en sponsored magazines voor bedrijven of verenigingen (o.a. de RSG, SWOE en de Nederlandse Biljartbond), die een jubileum vieren of een andere speciale gelegenheid onder de aandacht willen brengen. Ook het aloude personeelsblad is nog altijd een veel gevraagd product. Steeds meer in digitale vorm, maar ook dan zijn een optimaal op de doelgroep afgestemde inhoud en opmaak belangrijk voor de attentiewaarde.

In alle gevallen geldt: Maatwerk? Dat is standaard!

Wilt u samen met ons uw eigen tijdschrift – op papier of digitaal – uitbrengen? Bel onze media-adviseurs op 0578 – 629 061 of vul het contactformulier in.