Aanvullende diensten voor ‘derden’

Wij geven eigen boeken, kranten en tijdschriften uit en doen hetzelfde voor ‘derden’. Dat kunnen bedrijven zijn, maar ook verenigingen, stichtingen of consumenten. In sommige gevallen verzorgen we de complete productie van een boek, krant of tijdschrift voor een opdrachtgever, maar vaak ook gaat het om deelactiviteiten, bijvoorbeeld eindredactie, opmaak, fotografie of het regelen van de juiste drukker. Deze specialismen bieden wij aan als aanvullende diensten.

Grafisch ontwerp en DTP
Wilt u uw artikel of advertentie voorzien van een opvallende vormgeving? Uitgeverij Gelderland regelt voor diverse opdrachtgevers het ontwerp en de opmaak van hun advertentie- en promotiemateriaal. Ook ondersteunen wij redacties van kranten en tijdschriften bij het ontwerp of de opmaak van nieuwsverhalen, interviews en achtergrondartikelen. En net zo doeltreffend en nauwgezet verzorgen wij de complete opmaak van uw boek, krant of tijdschrift.

Drukwerkbemiddeling
Niet te veel betalen voor het drukken van uw brochures, folders, tijdschriften, visitekaartjes of boeken? Dankzij onze vele eigen uitgaven kunnen we tegen zeer concurrerende tarieven inkopen bij drukkerijen in binnen- en buitenland. Via onze drukwerkbemiddeling profiteert u van deze schaalvoordelen en bespaart u aanzienlijk op uw drukkosten. Vooral als het om wat grotere aantallen drukwerk gaat, kan het voordeel flink oplopen.

Heeft u interesse in deze aanvullende diensten? Bel ons op 0578 629 061, mail naar info@uitgeverijgelderland.nl of vul het contactformulier in.