Epe klimt Kilimanjaro

 14,95

In 2009 is Stichting Kenya Kinderen opgericht met als doel het leven van weeskinderen in Kenya te verbeteren. Hiervoor is de stichting begonnen met de bouw van een kleinschalig weeshuiscomplex dat bestaat uit vijf woonhuizen. Deze bieden plaats aan twaalf weeskinderen per huis.

De kinderen worden door hun pleegvader en -moeder als familie opgevoed en volgen goed onderwijs. Op deze manier hoopt de stichting te bereiken dat de kinderen weer uitzicht krijgen op een betere toekomst, zich gewaardeerd voelen en kunnen genieten van een fijn leven, zonder al te veel zorgen.

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1678

Beschrijving

Stichting Kenya Kinderen organiseert activiteiten die geld opleveren om het weeshuiscomplex te kunnen financieren. Zo ontstond het plan om de Kilimanjaro te beklimmen en hier sponsoren voor te vinden. In 2011 werd dit plan concreet en besloot een groep mensen uit de regio Epe om begin 2013 deze uitdaging aan te gaan.

Dit onvergetelijke avontuur is vastgelegd in een informatief dagboek met zeven uiterst persoonlijke verhalen. Talrijke foto’s ondersteunen de tekst en laten zien hoe de deelnemers hun tocht van dag tot dag hebben ervaren. Dit boek is zeker ook geschreven om de belevenissen te delen met alle mensen die de groep tijdens en voorafgaand aan de beklimming hebben gevolgd. Velen hebben meegeleefd en zijn vast benieuwd naar de verhalen van zeven plaatsgenoten op hun avontuurlijke tocht naar het hoogste punt van Afrika.

Paperback, 144 pagina’s
ISBN: 9789081359108