Ons dorp van Toen

Nog niet eerder is het dorp Epe zo beschreven en in beeld gebracht als hierin. Met persoonlijke herinneringen en anekdotes van zo’n vijftig (oud-)Epenaren, met noastalgische beelden en verhalen, met historische en actuele informatie, met schitterend beeldmateriaal waarin ons dorp van toen en ons dorp van nu op een originele en creatieve manier zijn samengebrahct. En met beeldende beschrijvingen van al lang verdwenen, karakteristieke gebouwen en markante mensen, die daarmee aan de vergetelheid worden ontrukt en door dit boek eeuwig blijven voortleven.

‘Ons dorp van toen – zo was ‘t en zo is ‘t’ bevat vooral een kleurrijke sfeertekening van een kleine eeuw wonen en werken in Epe, gezien door de ogen van (oud-)dorpsgenoten. Daarnaast is het een bron van informatie voor iedereen die wil weten hoe ons dorp in de afgelopen 100 jaar is veranderd.

Dit boek is uitverkocht >>> intekenen voor een herdruk? Laat het ons weten! Bij 100 bestellingen wordt het boek in herdruk gebracht. 

Beschrijving

Dit boek is uitverkocht >>> intekenen voor een herdruk? Laat het ons weten! Bij 100 bestellingen wordt het boek in herdruk gebracht. 

‘Epe zoals u nog nooit (op papier) heeft gezien’, met beelden waarin heden en verleden op een unieke manier zijn samengevloeid, met anekdotes en andere verhalen die voor oudere Epenaren een feest van herkenning zijn en jonge Epenaren laten kennismaken met het dorp waarin hun ouders zijn opgegroeid, met humor, informatie en nostalgie, nu al een monument voor de toekomst, een prachtige sfeertekening van Ons dorp van toen.

Henk Posthouwer verrijkt het boek met een gedicht over Epe in de sfeer van ‘Het dorp’ van Wim Sonneveld.

Klik hieronder voor het interview op Radio 794.

ISBN: 9789491826290