Kanker in huis

 15,95

Kanker in huis’ is het verhaal van Eric Lostermans. Verteld via een briefwisseling tussen zijn vrouw Danny Vanaudenhove en de Vlaamse auteur Felix Sperans.

Het is een verhaal zoals zoveel mensen dat helaas mee moeten maken. Bij Eric wordt de diagnose kanker gesteld. Kort daarna overlijdt zijn beste vriend aan deze ziekte. Wat volgt is een tijd van uitersten: woede en berusting, haat en liefde, wanhoop en hoop.

Categorieën: , Tags: , Artikelnummer: 1616

Beschrijving

Voor Eric en zijn omgeving staat het leven op zijn kop. Hij ziet het als zijn missie om de ziekte niet te verzwijgen, zoals nog altijd veel gebeurt. Danny Vanaudenhove en Felix Sperans fungeren als zijn spreekbuis, maar vertellen ook over hun eigen gevoelens: ze gaan verder met hun briefwisseling, waar ze in hun eerdere boek ‘Sisyphus is moe’ zijn gestopt. In dat boek staat de ziekte fibromyalgie waaraan Danny lijdt centraal. Net als het wat beter gaat met Danny treft het noodlot opnieuw haar gezin. Hoe gaan ze om met deze mokerslag.

Geen onderwerp blijft onbesproken. Daarom is ‘Kanker in huis’ zo herkenbaar voor velen die geconfronteerd zijn of worden met deze ziekte.

112 pagina’s, Paperback
ISBN: 9789491826399

Zie ook de website
https://sites.google.com/view/felix-sperans