#Nieuwe Werkvormen

 34,95

#Nieuwe Werkvormen is een boek dat in de boekenkast hoort van eenieder die meer wil weten over de kunst van een succesvol interieurontwerp. De fotorijke publicatie richt aan de hand van thema’s als ‘Geschiedenis en toekomst’, ‘Het Nieuwe Werken in Nederland’ en ‘Duurzaamheid, gezondheid en economie’ de spotlights op de kunst van het succesvol en innovatief inrichten van onder meer kantoren en onderwijsinstellingen.

“Werken doe je allang niet meer alleen in een gewoon kantoor”, aldus Françoise Bronner en Kitty de Groot, die onder meer verbonden zijn aan vooraanstaande vaktijdschriften als Office et Culture en Inside Information. “De revolutionaire opkomst van digitale technologie heeft de mogelijk-heden voor het uitvoeren van kantoorwerk drastisch uitgebreid. Zeker in Nederland heeft dit tot een explosie aan creativiteit geleid.”

Categorieën: , Tags: , Artikelnummer: 1637

Beschrijving

In #Nieuwe Werkvormen wordt uitgebreid getoond wat het resultaat is van die creativiteit. Aan de hand van interviews met een keur aan vooraanstaande architecten, interieurarchitecten, designers, consultants en gebruikers schetsen de auteurs een intrigerend beeld van de waaier aan nieuwe werkvormen die in ons land gerealiseerd zijn. Daarmee is de publicatie  een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de evolutie van het eigentijdse interieur.

De educatieve aspecten van het boek zijn duidelijk: #Nieuwe Werkvormen bundelt op heldere en overzichtelijke wijze vele tientallen voorbeelden van nieuwe werkconcepten. De uitgebreide interviews en vele foto’s geven niet alleen een uniek tijdsbeeld, maar dienen tegelijkertijd als inspiratiebron. Aldus biedt dit naslagwerk kennis over en inzicht in de talrijke facetten van nieuwe werkvormen.

Gebonden (hardcover), 228 pagina’s, full colour

ISBN: 9789491826269