De mosterd van Abraham

 14,95

‘De mosterd van Abraham’ leest als een trein en staat stil bij de levensvragen die ieder van ons zich stelt: Waar komen we vandaan? Waarom zijn we hier? Wat is de zin van dit leven? Vragen waar Felix al heel lang mee bezig is en die vaak in zijn boeken terug te vinden zijn, zodat we in de woorden van zijn personages veel van hem herkennen.

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1610

Beschrijving

Ik leerde Felix Sperans een paar jaar geleden kennen en volg zijn schrijftalent sindsdien in stille bewondering omdat hij met de regelmaat van de klok als het ware moeiteloos een boek aflevert. Als auteur weet ik zelf maar al te goed wat een krachtsinspanning het vraagt om een boek te schrijven. ‘De mosterd van Abraham’ leest als een trein en staat stil bij de levensvragen die ieder van ons zich stelt: Waar komen we vandaan? Waarom zijn we hier? Wat is de zin van dit leven? Vragen waar Felix al heel lang mee bezig is en die vaak in zijn boeken terug te vinden zijn, zodat we in de woorden van zijn personages veel van hem herkennen. Een boek dat je doet nadenken en je laat inzien dat wat we op deze aarde moeten doen inderdaad is: elkaar helpen op welke manier dan ook! Moge dit boek een inspiratie zijn voor velen.
Uit het voorwoord van Birgit van de Wijer, schrijfster en journaliste
‘Het werk van Felix Sperans biedt iets wat ik in “echte” literatuur vaak mis. Hier is iemand aan het woord die weet waarover hij het heeft en het in ongekunstelde, heldere zinnen neerzet.’
Kristien Hemmerechts, schrijfster

‘Geen taboe, geen stigma. Dat maakt het werk van Felix Sperans zo bijzonder.’
Mieke Craeymeersch, directeur Similes

92 pagina’s, Paperback
ISBN: 9789491826450

Zie ook de website
https://sites.google.com/view/felix-sperans