Aanbieding!

Het Architectenboek deel 8

 44,95  17,50

Zet de economische crisis een rem op de ontwikkelingen in de architectuur? En zijn architecten in staat om de toenemende roep om duurzaamheid te vertalen in hun ontwerpen? Deze vragen vormen de inzet van het zojuist verschenen achtste deel van de spraakmakende jaarlijkse uitgave Het Architectenboek. Aan de hand van het thema Ontwerpen in tijden van crisis luchten tal van vooraanstaande architecten en ontwerpers hun hart over de stand van zaken in hun vakgebied. De crisis was hoognodig.

Hardcover, 142 pagina’s
ISBN: 9789080760882

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1703

Beschrijving

Thema: Ontwerpen in tijden van crisis

In hoeverre zijn architecten en ontwerpers daadwerkelijk in staat de vlucht naar voren te kiezen? Wordt de vormelijke smaak van opdrachtgevers beïnvloed door economische invloeden? En hoe komen we gezamenlijk de crisis te boven?

Ook in deel VIII ondervraagt auteur Henk-Jan Hoekjen weer tal van bekende architecten en designers over hun visie en strategie. En natuurlijk is ook dit deel gelardeerd met prachtig fotomateriaal van de meest aansprekende architecturale projecten, alsmede de laatste meubeltrends uit Keulen, Kortrijk en Milaan.

Geïnterviewden:
Atto Harsta, Cepezed, Broekbakema, Zwarte Hond, Erick van Egeraat, Thomas Rau, Neutelings Riedijk, Janny Rodermond, Richard Hutten, Studio Job, Paul de Ruiter.

Hardcover, 142 pagina’s
ISBN: 9789080760882