Aanbieding!

Het Architectenboek deel 2

 44,95  17,50

Thema: Decadentie in de architectuur

Geïnterviewden: Jo Coenen, Philippe Samyn, N. John Habraken, Henk Döll, Jo Crepain, Melanie van der Hoorn, Roberto Meijer & Jeroen van Schooten, Ben van Berkel, Erick van Egeraat, Wiel Arets, Erik Veldhoen, Marcel Wanders.

Verkeert de hedendaagse architectuur in een crisis? De meningen in de Nederlandse en Belgische architectuurwereld lopen hierover uiteen.

Hardcover, 150 pagina’s
ISBN: 9789080760820

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1691

Beschrijving

Verkeert de hedendaagse architectuur in een crisis? De meningen in de Nederlandse en Belgische architectuurwereld lopen hierover uiteen. In het Architectenboek deel 2 geeft een aantal Nederlandse en Belgische toparchitecten, designers en architectuurtheoretici hun mening over de huidige staat van hun vakgebied.

Het Architectenboek deel 2 is meer dan een staalkaart van meningen over ‘de toestand van de bouwkunst’. Het boek wil ook inzicht bieden in de wijze waarop ‘het leven gevierd kan worden’. Daarom is in de publicatie een uitgebreid fotokatern opgenomen. In het hoofdstuk Interieur in Beeld – ook in het Architectboek 2003 al een veelgeprezen onderdeel – wordt een veelheid aan opmerkelijke en innovatieve interieurproducten getoond. De laatste nieuwtjes van de interieurbeurzen in Keulen, Stockholm en Milaan zijn allemaal te vinden in het Architectenboek deel 2. Daarmee vormt het boek een must voor iedereen die op een professionele manier werkzaam is in de (interieur)architectuur. Ook voor andere belangstellenden is de publicatie overigens niet te versmaden: dankzij het prachtige fotomateriaal alsmede de toegankelijke teksten is het Architectenboek deel 2 een aanwinst voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwerpen op het snijvlak van bouwkunst en interieurinrichting.