Creatieve Helden

 16,95

Creatieve Helden’ richt zich op ambitieuze ondernemers in de creatieve sector. Het boek biedt praktische adviezen over ondernemerschap, tips voor creatief denken, tools met betrekking tot het vinden van de juiste doelgroep evenals de zoektocht naar de ware passie van de ondernemer.

Creatievelingen hebben vaak geweldige ideeën: van niets kunnen zij iets maken. Ze lossen vraagstukken op en ontwerpen hiervoor objecten of leveren creatieve diensten. Van interieurstyling tot het ontwerpen van websites en mode, tot fotografie en illustraties. Nederland is creatief, dat blijkt. Niet voor niets behoort de creatieve sector tot één van de topsectoren van ons land. Veel ontwerpers zijn echter (te) veel met hun ontwerpen bezig en (te) weinig met hun bedrijf. En dat is jammer. Als ontwerpers zich namelijk niet voldoende profileren, lopen zij toekomstige opdrachtgevers mis. Terwijl veel bedrijven juist op zoek zijn naar creatievelingen voor diverse doeleinden.

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1655

Beschrijving

In Creatieve Helden geeft auteur Karin Overbeek-Van Zeijst handvatten hoe je creativiteit kunt omzetten in een succesvolle onderneming. Dit doet zij door middel van de tool ‘Design Thinking’ en via praktische opdrachten. Hierdoor ontdek je waar jouw expertise ligt en hoe je dit kunt omzetten in een bloeiend bedrijf. Laat je ook inspireren door de vele interviews in dit boek met Creatieve Helden die het lef hebben gehad om zich zichtbaar te maken en een prachtig bedrijf hebben opgebouwd binnen de creatieve sector.

Paperback
ISBN: 9789491826153