Weeffout

 24,95

Weeffout is een monumentale psychologische roman. Een verhaal over de levens van drie generaties uit een welgestelde Amerikaanse familie. Over de effecten van tijdgeest en afkomst, de kracht van familiebanden, de gevolgen van huiselijk geweld en oorlogsgeweld. Het verhaal speelt in de jaren 1925 tot 1995, tegen de achtergrond van de gebeurtenissen uit deze roerige 20e eeuw.

De roman begint met een grootse bruiloft in een landhuis in Charleston. Wilhelmina, de excentrieke secretaresse van de oude kledingmagnaat, is toevallig getuige van de eerste nogal ongelukkige ontmoeting tussen kleinzoon Robert en hoofdpersoon Rosa. Zij ziet ook dat Roberts grootmoeder de kennismaking heeft gadegeslagen en zich wezenloos is geschrokken.
Waarom brengt Rosa’s komst zo’n schok teweeg en wat doet een Nederlandse studente in Charleston?

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 1774

Beschrijving

Anna Beeftink is psycholoog, couturier en tandarts, maar bovenal schrijver. In 2006 kwam haar eerste boek ‘In Stijl’ uit, waarna nog drie non-fictieboeken volgden: ‘Stoute schoenen’, ‘Een stralende lach’ en ‘Levenswerk’. Naast cursussen psychologie en tandheelkunde voor professionals schreef ze in de jaren daarna haar eerste roman ‘Weeffout’.

416 pagina’s, Paperback
ISBN: 9789491826481