Bij The Beatles in de studio (Nederlandstalig)

 19,95

Bijna 3 jaar lang beluisterde Dennis Dekker iedere maand een deel van de (Nagra)-oefensessies van The Beatles die in 1969 door Michael Lindsay-Hogg van gefilmd zijn. Dekker schreef hierover een nauwgezet transcript dat de mythe doorprikt dat de opnames van de Get Back-sessies slechts een ‘band-in-ontbinding’ laten horen.

Categorieën: , Tag: Artikelnummer: 2205

Beschrijving

De hoofdrol in dit boek is natuurlijk weggelegd voor de muziek van de Beatles. De auteur slaagt erin de lezer het groeiproces van diverse bekende Beatles-nummers (Let It Be, Get Back, I Me Mine, I’ve Got A Feeling en For You Blue) te laten meebeleven. Ook spelen the Fab Four diverse covers. Dit alles maakt Bij The Beatles in de studio tot een must voor iedere muziekliefhebber.

Bertolf Lentink over dit boek:
‘Ik zweer dat ik voor dit boek naar de winkel zou rennen. Het is, bij het ontbreken van een tijdmachine, het beste alternatief om bij de totstandkoming van een Beatles-album te zijn’.

Dennis Dekker (1974) is journalist. Hij heeft een eigen mediabureau (Media Magneet) in Epe en schrijft onder meer voor de Beatlesfanclub Nederland (BFNL). Verder is hij muziekrecensent voor verschillende gespecialiseerde websites.

Hardcover, 136 pagina’s
ISBN: 9789081359139