Page 3 - Contact 03-2016
P. 3

SV Epe ALGEMEEN
Rondje redactie: Dubbele gevoelens
Buiten is het 15 graden en binnen... zijn we bezig met het clubblad dat bij u in december op de mat valt. Of misschien niet op de mat, maar in de mailbox. Want in de algemene ledenvergadering van 30 mei is besloten dat het clubblad met ingang van dit seizoen digitaal verstuurd gaat worden naar de leden. Degenen die nog een papieren versie willen ontvangen, moeten dit aangeven door een mail te sturen naar de secre- taris (secretaris@svepe.nl), of door hem te bellen (06 - 208 48 332) of door hun ‘papierwens’ door te geven aan de bar.
Duurzaamheid en kostenbesparing
Als redactie hebben we begrip voor het bestuursstandpunt: duurzaamheid en kostenbesparing, zo luidt de motivatie. An- derzijds weten we nu al dat we het gevoel gaan missen wan- neer je het papieren exemplaar in je brievenbus aantreft en je lekker op de bank kunt nestelen om maar weer eens te lezen wat er binnen de vereniging zoal gebeurt. Want dat is, zoals de naam ‘Contact’ immers al aangeeft, een belangrijke meerwaar- de: dankzij het clubblad blijven lezers verenigingsbreed op de hoogte van wat er speelt. Daarnaast slingert zo’n clubblad een paar weken door de kamer en wordt ie er af en toe nog eens bijgepakt en doorgebladerd. Of dat met een digitaal clubblad ook gebeurt, valt te betwijfelen. Maar goed, in de algemene le- denvergadering is het besluit vastgelegd en als redactie zetten we de schouders eronder om het onderhoudende en informa- tieve niveau van ‘Contact’ vast te houden.
Positief coachen
Dan over de inhoud: er ligt (of verschijnt op uw beeldscherm) een lekker dik decembernummer voor uw neus. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan Glenn van der Straten. Glenn loopt stage bij Uitgeverij Gelderland en schreef een aantal verhalen voor de themapagina’s ‘Witte Broek & Blauwe trui’ in de Veluwe Actief-Krant, waarbij hij de uitgebreide versie van deze verhalen bewaarde voor het clubblad. Verder nam onze redacteur Dennis Dekker de altijd vrolijke en goedlachse Gerrit de Nijs onder vuur en is er een uitgebreid verhaal te lezen over de theatervoorstelling ‘Positief coachen’ met aansluitend het verhaal van de KNVB-man, die deze voorstelling op zaterdag- ochtend een vervolg geeft op het veld.
Wij zijn trots op het clubblad, zoals het er ook dit keer weer ligt. Toch valt er nog wel één en ander te verbeteren. Neem ons eerste elftal: dat doet het meer dan voortre elijk in de 3e klasse D, afdeling Noord. Op het moment van het schrijven
van dit ‘Rondje redactie’ heeft Epe 1 de eerste periodetitel te pakken en staat het knap bovenaan de ranglijst. Een mooie prestatie, vooral ook als je naar het doelsaldo kijkt. In 8 wed- strijden wist het team maar liefst 44 keer het net te vinden en kreeg het slechts 9 tegendoelpunten. Spektakel genoeg dus op zondagmiddag op de Wachtelenberg, maar ook op de ‘ver- weg-velden’ in het noorden, die bij nader inzien tot nu toe toch niet zo slecht bevallen. Rijk van Ark en Ella van den Berg zor- gen wekelijks voor de foto’s en de korte verslagen op de site, maar het zou leuk zijn als er een speler of begeleider van Epe 1 vanuit het team vertelt wat hen bezighoudt en motiveert. Wie durft de pen op te pakken?
‘Ik geef de pen aan’
Over de pen oppakken gesproken: we willen graag een oude, typische clubbladrubriek oppakken. ‘Ik geef de pen aan...’. Waarom? Omdat we op Facebook en op ander plekken zien dat er binnen de club allerlei verborgen schrijverstalenten aanwezig zijn. Waarom dat talent dan alleen delen met je Face- bookvrienden en niet met de hele club? Het schrijverstalent aan wie we graag deze pen geven is Bennie van de Vosse. Spe- ler, gangmaker en veel scorende spits van Epe 4, het team dat uitkomt in de 5e klasse 12 en daar op dit moment (30 oktober) ongeslagen op een tweede plek staat, vlak achter SV Wissel 2. O ja, Bennie: nadat jij je stukje (tussen de 400 en 800 woorden, inclusief ludieke foto) hebt ingeleverd, mag je de pen door- geven aan een ander schrijftalent binnen de club, maar niet binnen je eigen elftal.
DE REDACTIE
HET VOLGENDE CLUBBLAD:
UITERSTE INLEVERDATUM KOPIJ: 28 FEBRUARI 2017 VERSCHIJNINGSDATUM: 22 MAART 2017
    
Postbus 236, 8160 AE Epe
Tel. 0578 - 612483, www.svepe.nl ABN-AMRO: NL55.ABNA.0505.7579.58 Rabobank NL61.RABO.0531.9190.21
Contact
Uitgave:
december 2016
Redactie:
Ton Brands 06 - 14217433 Gerrit Tenkink 06 - 43019934
E-mail kopij:
pr@svepe.nl
Cluborgaan van SV Epe Layout:
Uitgeverij Gelderland
DTP:
Ramon Timmer
Productie:
Koninklijke Van der Most, Heerde
    
SV Epe CONTACT 3


   1   2   3   4   5