Over Uitgeverij Gelderland


Spraakmakend, onafhankelijk en een tikje eigenwijs
Uitgeverij Gelderland brengt sinds 1991 uiteenlopende boeken, kranten en tijdschriften op de markt en beheerst het uitgeefproces tot in de puntjes. Spraakmakend, onafhankelijk en een tikje eigenwijs. Dat zijn de kernwoorden van onze activiteiten.

Eigen werk en opdrachten voor 'derden'
Wij geven eigen boeken, kranten en tijdschriften uit en doen hetzelfde voor 'derden'. Dat kunnen bedrijven zijn, maar ook verenigingen, stichtingen of consumenten. In sommige gevallen verzorgen we de complete productie van een boek, krant of tijdschrift voor een opdrachtgever, maar vaak ook gaat het om deelactiviteiten, bijvoorbeeld eindredactie, opmaak, fotografie of het regelen van de juiste drukker. Deze specialismen bieden wij aan als aanvullende diensten.

Informatie
Heeft u interesse om samen met ons een eigen boek, krant of tijdschrift uit te geven? Of wenst u gebruik te maken van onze aanvullende diensten? Wilt u dat we contact met u opnemen of heeft u andere vragen? Bel ons op 0578 629 061 of vul het contactformulier in.

Zusterbedrijven
Uitgeverij Gelderland heeft twee zusterbedrijven: Inside Information en Office Academy.

Inside Information brengt vakinformatie uit op het gebied van huisvesting en interieur en werkt nauw samen met Office Academy, dat over dezelfde onderwerpen opleidingen en cursussen vezorgt.