Veluwe Actief 2018 

Uitgeverij Gelderland

Prijs € 2 (inclusief 
waardebonnen)
  Overzicht afhaalpunten

Doorbladerbare
versie 2017


 

Een handzaam en overzichtelijk boekje met een uitgebreid overzicht van attracties en activiteiten in de Noord-Veluwse gemeenten Apeldoorn, Epe, Heerde, Hattem, Oldebroek, Elburg en Nunspeet. Maar ook fiets- en wandeltochten, tips voor overnachtingen, eet- en uitgaangsgelegenheden en een reeks kortingsbonnen zijn opgenomen in dit boekje in broekzakformaat. 

Uitvoering: 148 pagina’s, paperback.

Veluwe Actief is te verkrijgen bij vele boekhandels, VVV's, recreatie- en horecagelegenheden in de genoemde gemeenten op de Noordoost-Veluwe. Zie voor een lijst met afhaalpunten de link hiernaast.

Bedrijven, instellingen en winkeliers die belangstelling hebben om het boekje ook aan te bieden aan hun klanten, leden of bezoekers kunnen - de boekjes bestellen of op komen halen bij Uitgeverij Gelderland BV, Hoofdstraat 143 in Epe. Boekhandels en toeristische organisaties krijgen een aantrekkelijke inkoopkorting op de verkoopprijs van 2 euro.

Heeft u tips over activiteiten of andere wetenswaardigheden? We publicieren deze gratis in het boekje. Voor de uitgave van 2018 ontvangen we uw activiteiten graag uiterlijk 31 maart 2018. Wilt u adverteren in het Veluwe-Actief-boekje? Meld het via info@uitgeverijgelderland.nl of bel 0578-629061. 


ISBN: 9789491826504
 

Deel op Social Media