Veluwe Actief 2017 

Uitgeverij Gelderland

Prijs € 2 (inclusief 
waardebonnen)
  Overzicht afhaalpunten

Doorbladerbare
versie 2017


 

Een handzaam en overzichtelijk boekje met een uitgebreid overzicht van attracties en activiteiten in de Noord-Veluwse gemeenten Apeldoorn, Epe, Heerde, Hattem, Oldebroek, Elburg en Nunspeet. Maar ook fiets- en wandeltochten, tips voor overnachtingen, eet- en uitgaangsgelegenheden en een reeks kortingsbonnen zijn opgenomen in dit boekje in broekzakformaat. 

Uitvoering: 148 pagina’s, paperback.

Veluwe Actief is te verkrijgen bij vele boekhandels, VVV's, recreatie- en horecagelegenheden in de genoemde gemeenten op de Noordoost-Veluwe. Zie voor een lijst met afhaalpunten de link hiernaast.

Bedrijven, instellingen en winkeliers die belangstelling hebben om het boekje ook aan te bieden aan hun klanten, leden of bezoekers kunnen - zolang de vooraad strekt - een bundel van minimaal 20 boekjes bestellen of op komen halen bij Uitgeverij Gelderland BV, Hoofdstraat 143 in Epe. Boekhandels en toeristische organisaties krijgen een aantrekkelijke inkoopkorting op de verkoopprijs van 2 euro.

Heeft u tips over activiteiten of andere wetenswaardigheden? We publicieren deze gratis in het boekje. Voor de uitgave van 2017 kunt u geen activiteiten meer aanleveren. Voor de uitgave van 2018 ontvangen we uw activiteiten graag uiterlijk 31 maart 2018. Wilt u adverteren in het Veluwe-Actief-boekje? Meld het via info@uitgeverijgelderland.nl of bel 0578-629061. 


ISBN: 9789491826504
 

Deel op Social Media